default-header
Home Slagerij

Slagerij

De naam Verkoeijen is in de omgeving van Leunen en Venray al ruim 100 jaar een begrip in vlees! Als kleine jongen is John Verkoeijen opgegroeid in de slachterij van zijn vader en door de jaren heen heeft hij het vak geleerd, hierdoor is hij:

  • Volledig gediplomeerd slager met diploma van de middelbare dagopleiding toen nog in Utrecht
  • Gediplomeerd meester-worstmaker
  • Geslaagd voor diverse cursussen voor buffetten en hapjes
  • Ervaren in vleesbewerken, worstmaken, traiteurwerkzaamheden, buffetten maken en partymanager
  • Ondernemer

De kernwaarden van onze slagerij:

  • Eerlijk en lokaal kwaliteitsvlees met een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Eigen productie van vlees, worst, vleeswaren, soepen, salades, maaltijden, snacks en nog meer…
  • Ambachtelijke vlees- en traiteurproducten veelal bekroond met een gouden predikaat
Slagerij