default-header
HomeCateringBuffettenExtra’s bij koud en/of warm buffet

Extra’s bij koud en/of warm buffet

Vragen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.

  • soep (excl. soepkoppen en lepels).  € 4,25 p.p.
    vanaf 20 pers. 2 soorten, vanaf 40 pers. 3 soorten.
    keuze uit: heldere runderbouillon, tomaten-, bospaddenstoelen-, mosterd-, goulash-, erwten-* en aspergesoep*. *alleen in het seizoen.
  • dessert gepresenteerd in amuseglaasjes € 2,79 p.st.
    vanaf 10 stuks per soort
    keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, aardbeienbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois
  • dessert gepresenteerd in kommen € 4,29 p.p.
    vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
    keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, aardbeienbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois
  • ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
  • huur en afwaskosten borden en bestek, inclusief servetten € 1,75 p.p.
  • huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,99 p.p.
  • huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,99 p.p.

 

  • belegde zachte broodjes, wit/tarwe, (heel) met kaas en div. vleeswaren € 2,89 p.st.
  • broodjes luxe zacht 3.49 p.st.
  • pistolet eenvoudig € 3.29 p.st.
  • pistolet luxe € 3.89
  • belegde halve broodjes zacht € 2.29
  • gebakken aardappelen € 1,99 p.p.
  • gegratineerde aardappelen € 1,99 p.p.
  • bourgondische aardappelschotel met spek, ui en prei € 2,25 p.p.
  • bloemkool en broccoli met sausje (ook mogelijk zonder broccoli) € 2,49 p.p
  • boontjes met spek € 2,49 p.p
  • groene boontjes, traditioneel € 2,49 p.p
  • gemengde groenten o.a.: erwten, bonen, bloemkool, wortel € 2,49 p.p
  • witlof omwikkeld met gekookte ham in een Hollandaisesausje € 2,99 p.p.
  • gekookte asperge met Hollandaisesaus en gekookt ei (uitsluitend in het aspergeseizoen) € 5,50 p.p. (prijs kan afwijken)

 

  • meerprijs overige warme gerechten op aanvraag
    – varkenshaas met champignon-roomsaus
    – gesmoorde runderstooflapjes in huisgemaakte dubbelgetrokken jus
    – rundertong in roomsaus
    – jachtschotel gemaakt van laagjes aardappelpuree, Limburgse hachee en schijfjes appel
    – Tagliatelle met spinazie, zalm en tijgergarnalen
    – Gepocheerde zalm in dille-roomsaus
    – diverse ovenschotels (bijv. zuurkoolschotel).
    – Gegrilde spare-ribs, gegrilde drumsticks, hazenpeper, konijnenbout in rode wijnsaus.
    – Gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden, met een perfecte bijpassende
    cumberlandsaus, met o.a.stukjes gember, rozijnen
  • meerprijs hele gepocheerde zalm op aanvraag
  • meerprijs buffetten aangevuld met hele gebr. beenham. € 3,45 p.p.
    (vanaf 40 personen, prijs is inclusief cumberlandsaus, bezorgen en aansnijden en uitserveren door ons personeel)
  • meerprijs extra rauwkostsalade en fruit € 1.75 p.p.
  • speenvarken, warm gepresenteerd aangesneden door deskundig personeel op aanvraag
    meerprijs op buffet of barbecue uitsluitend in overleg, bij beschikbaarheid.

 

Vragen? Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.

Extra’s bij koud en/of warm buffet
Extra’s bij koud en/of warm buffet
Extra’s bij koud en/of warm buffet
Extra’s bij koud en/of warm buffet
Extra’s bij koud en/of warm buffet
Extra’s bij koud en/of warm buffet