De Smaak van de Peel

Over ons

Wij zijn trots op ons enorm veelzijdig bedrijf met 18 enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Onze filosofie is een lekker en ambachtelijk product aan te bieden tegen een schappelijke prijs.

Bijna al onze producten, zoals vers vlees, specialiteiten, worst en andere vleeswaren, salades en maaltijden worden bereid in eigen keuken.
De moderne inrichting en apparatuur staan garant voor een hygienische gang van zaken.

Het hele jaar door verzorgen wij catering-activiteiten zoals: compleet verzorgde barbecue’s, buffetten, brunch, diners en heel veel lekkere hapjes. Ook drank, tenten, meubilair en bedienend personeel kunnen wij verzorgen om uw feest of evenement compleet te maken.

Historie familiebedrijf Verkoeijen

De naam Verkoeijen is in het Venrayse al jaren een begrip in het vlees.
Vroeger bekend van de slachterij in Leunen, hierna was het een beetje een hobby om nog wat varkens uit te snijden voor particulieren (zgn. huisslachtingen) en het verzorgen van barbecues.

Nadat John Verkoeijen zijn middelbare slagersvakopleiding in Utrecht had afgerond, werd de keuze gemaakt om “op den duur” een zelfstandig bedrijf op te richten.

Op 1 januari 1998 werd het bedrijf opgericht onder de naam: ”Verkoeijen partyservice & vleesbedrijf”.
In de volgende jaren werd er (naast een deeltijdbaan) vanuit huis gewerkt, in de professioneel verbouwde schuur, de activiteiten werden steeds uitgebreid; vooral in de richting van de partyservice.

In 2004 werd er een pand gekocht op een oude vertrouwde locatie, nl. een deel van de voormalige slachterij in Leunen, net niet het deel waar de familie vroeger werkte maar toch.
Na een jaar van verbouwen en zorgen voor de benodigde vergunningen werd er medio 2005 verhuisd naar de nieuwe locatie, een hele vooruitgang, omdat hier veel meer ruimte is.

Alle activiteiten zijn nu gescheiden: vleesbewerken, koude keuken, warme keuken en een speciale afwasruimte.
Onze geheel gerenoveerde bedrijfsruimtes voldoen geheel aan de eisen van de moderne tijd, waarbij onder meer efficiency en hygiene centraal staan.

Bel of mail ons gerust en vraag naar de mogelijkheden.
Wij bezorgen 7 dagen per week het gehele jaar door in de gemeenten Venray, Horst a/d maas en Meerlo Wanssum
Bezorgen buiten deze regio is wellicht mogelijk na overleg.