default-header
Home Over ons

Over ons

Verkoeijen Partyservice & Slagerij

Wij zijn trots op ons enorm veelzijdig bedrijf met 18 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Onze filosofie is een lekker en ambachtelijk product aan te bieden tegen een schappelijke prijs.

Bijna al onze producten, zoals vers vlees, specialiteiten, worst en andere vleeswaren, salades en maaltijden worden bereid in eigen keuken. De moderne inrichting en apparatuur staan garant voor een hygiënische gang van zaken.

Catering

We verzorgen aan veel partijen catering; van een eenvoudige buurtbarbecue tot een compleet verzorgde bruiloft met alles erop en
eraan. Er is heel veel mogelijk, onze cateringpagina geeft een indruk van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wij bezorgen cateringbestellingen
het gehele jaar door 7 dagen per week; alleen op 1 januari zijn wij gesloten.

Maaltijdservice

Sinds 2016 leveren we wekelijks maaltijden aan huis. Dit zijn traditioneel gekookte, gezonde en lekkere maaltijden, op een vaste dag per week worden deze maaltijden aan huis bezorgd. Door een speciale verpakkingsmethode zijn de maaltijden 10 dagen houdbaar in de koelkast; invriezen is dus niet nodig!  Wekelijks varieert het menu en is er volop keuze, naast de hoofdmaaltijd leveren we ook soepen in éénpersoons verpakking. Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van onze service, maar ook alleenstaanden, vrachtwagenchauffeurs en mensen met onregelmatige
diensten hebben we als klant.

Slagerij-traiteur

In onze winkel vindt u vers vlees uit onze eigen regio, met specialiteiten, die praktisch allemaal vervaardigd zijn in onze eigen worstmakerij of keuken. Bekijk hier de openingstijden van onze winkel. Bezorgen en afhalen van bestellingen kan het gehele jaar 7 dagen per week, m.u.v. 1 januari. Bestellingen bezorgen wij gratis vanaf 150,- euro binnen ons bezorgingsgebied, overige bestellingen kunt u afhalen. Bezorgen is ook mogelijk, hieraan zijn dan echter wel extra kosten verbonden. Wij bezorgen 7 dagen per week het gehele jaar door in ons bezorgingsgebied.

Bezorgen buiten deze regio is wellicht mogelijk na overleg, wij berekenen hiervoor wel bezorgkosten. Bezorgen buiten deze regio is wellicht mogelijk na overleg, wij berekenen hiervoor wel bezorgkosten.

Historie Familiebedrijf Verkoeijen

De naam Verkoeijen is in het Venrayse al jaren een begrip in het vlees. Vroeger bekend van de slachterij in Leunen, hierna was het een beetje een hobby om nog wat varkens uit te snijden voor particulieren (zgn. huisslachtingen) en het verzorgen van barbecues. Nadat John Verkoeijen zijn middelbare slagersvakopleiding in Utrecht had afgerond, werd de keuze gemaakt om “op den duur” een zelfstandig bedrijf op te richten.

Op 1 januari 1998 werd het bedrijf opgericht onder de naam: ”Verkoeijen partyservice & vleesbedrijf”. In de volgende jaren werd er (naast een deeltijdbaan) vanuit huis gewerkt, in de professioneel verbouwde schuur, de activiteiten werden steeds uitgebreid; vooral in de richting van de partyservice.

In 2004 werd er een pand gekocht op een oude vertrouwde locatie, namelijk een deel van de voormalige slachterij in Leunen, net niet het deel waar de familie vroeger werkte maar toch. Na een jaar van verbouwen en zorgen voor de benodigde vergunningen werd er medio 2005 verhuisd naar de nieuwe locatie, een hele vooruitgang, omdat hier veel meer ruimte is. Alle activiteiten zijn nu gescheiden: vlees bewerken, koude keuken, warme keuken en een speciale afwasruimte. Onze geheel gerenoveerde bedrijfsruimtes voldoen geheel aan de eisen van de moderne tijd, waarbij onder meer efficiency en hygiene centraal staan.

Historie Familiebedrijf Verkoeijen
Historie Familiebedrijf Verkoeijen
Historie Familiebedrijf Verkoeijen
Historie Familiebedrijf Verkoeijen