default-header
HomeCateringBruiloftsfeest

Bruiloftsfeest

Een bruiloft, dat is de mooiste dag van je leven! Dat wil je natuurlijk goed geregeld hebben.

Wij helpen je graag en kunnen je feest helemaal compleet organiseren of een deel ervan voor onze rekening nemen! Al jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan in catering op locatie, daardoor kennen we inmiddels de klappen van de zweep! Met goede partners kunnen wij jullie huwelijksfeest verzorgen en nog veel belangrijker, ontzorgen, zodat jullie vol kunnen genieten van deze dag!

Op bijna elke locatie is het mogelijk een fantastisch feest te organiseren! In verschillende budgetten zijn er tal van mogelijkheden. Wij kunnen een feestlocatie maken in: een tent, schuur of bedrijfshal, van eenvoudig tot super de luxe.

Wil je een uitgebreidere catering bestellen, dan overleggen we graag de mogelijkheden met jou! We hebben een ruim aanbod aan:

Maar ook drank, meubilair, allerlei facilitaire voorzieningen, als stroom, water, toilet, garderobe etc. etc. Leuke bediening en naturlijk lekker eten!

Dagen jullie ons uit?

Wij gaan graag in gesprek en maken een geheel vrijblijvende offerte! Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.

Bruiloftsfeest