default-header
HomeCateringBarbecue

Barbecue

Verkoeijen en Barbecue zijn onslosmakelijk met elkaar verbonden. Al 40 jaar geleden verzorgde mijn vader barbecues, heel simpel maar wel lekker!

Door de jaren heen variëren we het een en ander, de grote speklappen en worsten worden steeds vaker ingeruild tegen een stukje vis, een mooie bief of zelfs groenten op de barbecue. Natuurlijk verzorgen we complete pakketten een mooie mix van verschillende soorten vlees en evt. vis verschillende soorten (stok)brood met kruidenboter, lekkere sausjes, verschillende huisgemaakte salades.

vlees en pakketjes voor kleinere gezelschappen, maar ook salades en allerlei andere producten bestel je gemakkelijk in onze webshop : webshop.verkoeijen.nl

Vanaf ca. 10 personen leveren we al een compleet pakket aan huis, inclusief de huur van een barbecue en borden en bestek. we komen de zaken ook weer ophalen en doen ook de afwas!

Voor luxere en grotere feesten bieden wij ook de service, om een kok/slager in te huren om het vlees te bereiden op locatie! Om het helemaal speciaal te maken kunnen we ook een Echte Amerikaanse smoker inzetten! Het is enorm verrassend wat je met dit apparaat kunt bereiden, zeker op een bruiloft of groot bedrijfsfeest is dit altijd een hit!