default-header
Home Maaltijd service

Maaltijd service

Sinds 2016 leveren we wekelijks maaltijden aan huis. Dit zijn traditioneel gekookte, gezonde en lekkere maaltijden, op een vaste dag per week worden deze maaltijden aan huis bezorgd. Wekelijks varieert het menu en is er volop keuze, naast de hoofdmaaltijd leveren we ook soepen in éénpersoons verpakking. Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van onze service, maar ook alleenstaanden, vrachtwagenchauffeurs en mensen met onregelmatige diensten hebben we als klant.

Door een speciale verpakkingsmethode zijn de maaltijden 10 dagen houdbaar in de koelkast; invriezen is dus niet nodig! Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij elke week op woensdag in de gemeenten Venray, Horst aan de Maas en de plaats Overloon. Hiervoor ontvangt u één keer per maand een factuur.

De maaltijdservice van Verkoeijen staan voor:

 • Kwaliteit
  Wij koken op traditionele wijze, met kwalitatief goede producten, zoals de mensen het thuis gewend zijn. Zo wordt de maaltijd niet alleen lekker maar ook gezond!
 • Variatie
  Elke leverdag kan worden gekozen uit verschillende combinaties, deze gerechten variëren steeds en er is keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Er zijn 2 portiegroottes te weten klein en regulier.
 • Uniek
  De onderdelen van de maaltijd worden apart verpakt. Zo vindt er geen smaakoverdracht laats en kunnen we de warmte-overdracht beter regelen zodat uw maaltijd optimaal uit de magnetron komt.
 • Vers
  Wij gebruiken verse producten zoveel mogelijk uit onze regio. Het beste vlees komt uit onze eigen slagerij.

Bekijk ons assortiment

Maaltijd service