default-header

Diner

Een diner op locatie behoort ook tot de mogelijkheden, wij presenteren dit in buffetvorm, tenzij anders afgesproken. Vraag gerust naar de mogelijkheden neem contact met ons op of bel 0478-640405!
Voorgerechten op aanvraag

op aanvraag

  • zalmtrio
  • rundercarpaccio met dressing en pijnboompitjes
  • Caprese met een twist op schaal; tomaat, mozzarella, parmaham, basilicum, pijnboompitten, dressing
  • Surf en Turf op schaal; coppa di luene, gegrilde tijgergarnalen, pijnboompitten, rucola, tomaatjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise

 

Voorgerechten cocktail

Gepresenteerd in een wijnglas € 4,75 p.p.

  • zalm
  • garnalen
  • krab
  • kip-kerrie
  • asperge-ham
  • fruit, evt. met saus

 

Voorgerechten soep

Exclusief soepkoppen en lepels € 3,69 p.p.
Keuze uit:

  • heldere runderbouillon
  • tomatensoep met balletjes
  • champignonsoep
  • bospaddenstoelensoep
  • Limburgse mosterdsoep
  • erwtensoep (alleen in het seizoen)
  • Hongaarse goulashsoep
  • asperge-cremesoep (alleen in het seizoen)
  • Seizoens soep

 

Hoofdgerechten

vanaf 30 personen € 18,99 p.p.
20-29 personen € 20,49 p.p.
15-19 personen € 22,49 p.p.

  • twee soorten vlees of vis, keuze uit:
    – varkenshaas met champignon-roomsaus
    – gesmoorde runderstooflapjes in dubbelgetrokken vleesjus
    – rundertong in roomsaus
    – kalfssucade in een tomatige gebonden kalfsjus
    – jachtschotel gemaakt van laagjes aardappelpuree, Limburgse hachee en schijfjes appel
    – gegrilde mootjes zalmfilet in dille-roomsaus
    – gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden met een begeleidend sausje van oa cranberry, stukjes gember en geheime kruiden.
  • rauwkostsalade en seizoenssalade
  • twee soorten warme groenten, keuze uit:
    – bloemkool en broccoli met een sausje
    – groene boontjes in ontbijtspek
    – gebakken en heerlijk Frans gekruide hele champignons
    – rode kool met appel
    – gemengde groenten
    – witlof gewikkeld in ham
    – aspergegerecht
    (tegen meerprijs en uitsluiend in het seizoen)
  • twee soorten aardappelen, keuze uit:
    – puree
    – gebakken aardappelen
    – gegratineerde aardappelen
    – aardappelschotel met ui, prei en gebakken spekjes

 

Desert gepresenteerd in Amuseglaasjes

2 stuks per persoon. Vanaf 10 personen 2 soorten, vanaf 25 personen 3 soorten, vanaf 40 personen 4 soorten € 3,99 p.p.

  • rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, cheese cake met kersen, bosvruchten-Yoghurtbavarois
  • ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden

 

Grand dessert

vanaf 30 personen € 6,99 p.p.
20-29 personen € 7,99 p.p.
15-19 personen € 8,99 p.p.

  • chocolademouse, tiramisu, arretjescake, Bastogne-parfait

 

Extra
  • huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,99 p.p.
  • huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,29 p.p.
  • huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,99 p.p.

 

Vragen? Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.

Diner