Diner
Voorgerechten op aanvraag
op aanvraag
- zalmtrio
- rundercarpaccio met dressing en pijnboompitjes
- Caprese met een twist op schaal; tomaat, mozzarella, parmaham, basilicum, pijnboompitten, dressing
- Surf en Turf op schaal; coppa di luene, gegrilde tijgergarnalen, pijnboompitten, rucola, tomaatjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Voorgerechten cocktail
Gepresenteerd in een wijnglas € 5,59 p.p.
- zalm
- garnalen
- krab
- kip-kerrie
- asperge-ham
- fruit, evt. met saus
Voorgerechten soep
Exclusief soepkoppen en lepels € 3,99 p.p.
Keuze uit:
- heldere runderbouillon
- tomatensoep met balletjes
- champignonsoep
- bospaddenstoelensoep
- Limburgse mosterdsoep
- erwtensoep (alleen in het seizoen)
- Hongaarse goulashsoep
- asperge-cremesoep (alleen in het seizoen)
- Seizoens soep
Hoofdgerechten
Opgesteld in buffetvorm.
vanaf 30 personen € 21,49 p.p.
20-29 personen € 22,99 p.p.
15-19 personen € 24,99 p.p.
- twee soorten vlees of vis, keuze uit:
– varkenshaas met champignon-roomsaus
– gesmoorde runderstooflapjes in dubbelgetrokken vleesjus
– rundertong in roomsaus
– kalfssucade in een tomatige gebonden kalfsjus
– jachtschotel gemaakt van laagjes aardappelpuree, Limburgse hachee en schijfjes appel
– gegrilde mootjes zalmfilet in dille-roomsaus
– gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden met een begeleidend sausje van oa cranberry, stukjes gember en geheime kruiden. - rauwkostsalade en seizoenssalade
- twee soorten warme groenten, keuze uit:
– bloemkool en broccoli met een sausje (zonder broccoli is ook mogelijk)
– groene boontjes in ontbijtspek
– gebakken en heerlijk Frans gekruide hele champignons
– rode kool met appel
– gemengde groenten
– witlof gewikkeld in ham
– aspergegerecht
(tegen meerprijs en uitsluitend in het seizoen) - twee soorten aardappelen, keuze uit:
– puree
– gebakken aardappelen
– gegratineerde aardappelen
– aardappelschotel met ui, prei en gebakken spekjes
Shared dining op aanvraag
Desserts
- dessert gepresenteerd in amuseglaasjes € 2,59 p.st.
vanaf 10 stuks per soort
keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, aardbeienbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois - dessert gepresenteerd in kommen € 4,29 p.p.
vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, aardbeienbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois, aardbeienbavarois - ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
Extra
- huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,99 p.p.
- huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,59 p.p.
- huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,99 p.p.
Vragen? Meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.
Voorgerechten op aanvraag
op aanvraag
- zalmtrio
- rundercarpaccio met dressing en pijnboompitjes
- Caprese met een twist op schaal; tomaat, mozzarella, parmaham, basilicum, pijnboompitten, dressing
- Surf en Turf op schaal; coppa di luene, gegrilde tijgergarnalen, pijnboompitten, rucola, tomaatjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Voorgerechten cocktail
Gepresenteerd in een wijnglas € 5,29 p.p.
- zalm
- garnalen
- krab
- kip-kerrie
- asperge-ham
- fruit, evt. met saus
Voorgerechten soep
Exclusief soepkoppen en lepels € 3,99 p.p.
Keuze uit:
- heldere runderbouillon
- tomatensoep met balletjes
- champignonsoep
- bospaddenstoelensoep
- Limburgse mosterdsoep
- erwtensoep (alleen in het seizoen)
- Hongaarse goulashsoep
- asperge-cremesoep (alleen in het seizoen)
- Seizoens soep
Hoofdgerechten
Opgesteld in buffetvorm.
vanaf 30 personen € 21,49 p.p.
20-29 personen € 22,99 p.p.
15-19 personen € 24,99 p.p.
- twee soorten vlees of vis, keuze uit:
– varkenshaas met champignon-roomsaus
– gesmoorde runderstooflapjes in dubbelgetrokken vleesjus
– rundertong in roomsaus
– kalfssucade in een tomatige gebonden kalfsjus
– jachtschotel gemaakt van laagjes aardappelpuree, Limburgse hachee en schijfjes appel
– gegrilde mootjes zalmfilet in dille-roomsaus
– gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden met een begeleidend sausje van oa cranberry, stukjes gember en geheime kruiden. - rauwkostsalade en seizoenssalade
- twee soorten warme groenten, keuze uit:
– bloemkool en broccoli met een sausje (zonder broccoli is ook mogelijk)
– groene boontjes in ontbijtspek
– gebakken en heerlijk Frans gekruide hele champignons
– rode kool met appel
– gemengde groenten
– witlof gewikkeld in ham
– aspergegerecht
(tegen meerprijs en uitsluitend in het seizoen) - twee soorten aardappelen, keuze uit:
– puree
– gebakken aardappelen
– gegratineerde aardappelen
– aardappelschotel met ui, prei en gebakken spekjes
Shared dining op aanvraag
Desserts
- dessert gepresenteerd in amuseglaasjes € 2,49 p.st.
vanaf 10 stuks per soort
keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois - dessert gepresenteerd in kommen € 3,99 p.p.
vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananasbavarois, chocoladebavarois, tiramisu, bosvruchten-yoghurtbavarois, aardbeienbavarois - ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
Extra
- huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,99 p.p.
- huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,59 p.p.
- huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,99 p.p.
Vragen? Meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op of bel 0478-640405! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen doornemen.