Themabuffetten 2017-06-02T11:16:46+00:00

De Smaak van de Peel

Themabuffetten

Een keer iets anders? Een themabuffet is altijd een succes!!

Indisch buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • Nasi Goreng
  • Bami Goreng
  • Atjar en komkommersalade zoet-zuur
  • Kipstokjes in pittige satésaus
  • Babi-ketjap; varkensvlees in ketjapsaus
  • Sambal goreng Telor; gekookt ei en boontjes in een pittige saus
  • Bakje gefruite uitjes
  • Bakje sambal

€ 13,49 p.p.

Italiaans buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • Italiaanse lasagne
  • Italiaanse aardappelschotel met salami, ui en prei
  • Pollo con le Olive: kip, met champignons en olijfjes, in een romige saus
  • gehaktballetjes in tomatensaus
  • kruidige rijst met Italiaanse groenten
  • pasta-, en rauwkostsalade
  • fruitcocktail
  • olijven
  • focaccia
  • stokbrood
  • kruidenboter
  • tapenade
  • bord met kip-carpaccio (gaar)

€ 14,99 p.p.

Limburgs buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • Peelham met champignonroomsaus
  • jachtschotel (Limburgs zuurvlees van rundvlees in laagjes met appel en aardappelpuree)
  • kipfilet in een romige Limburgse honing-mosterdsaus
  • gebakken aardappelen met gebakken spekjes, ui en prei
  • frisse ham – aspergesalade
  • rauwkostsalade
  • fruitcocktail
  • schoteltje met stukjes Limburgs brood belegd met gesneden Peelham, kaas en zult

Tegen meerprijs kan dit buffet worden aangevuld met een warm aspergegerecht en/of soep (in seizoen).

€ 14,99 p.p.

Duits Buffet/Tiroler buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • kartoffelsalat (aardappelsalade)
  • sauerkrautsalat: (zuurkoolsalade)
  • fruit
  • currywurst
  • Jägereintopf (jachtschotel van rundvlees) met aardappelpuree
  • Jägerschnitzel (schnitzeltjes met paprikasaus)
  • Sauerkraut mit speck (zuurkool met gekookt spek (warm))
  • Bratkartoffeln mit speck und zwiebeln (gebakken aardappelen met gebakken spekjes en ui)

€ 14,99 p.p.

Bourgondisch buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • gebraden spare-ribs
  • gebraden kipspies in satésaus
  • gebraden kipkluifjes
  • beenham in bourgondische champignonsaus
  • warme witte rijst
  • gebakken aardappelen met spekjes, ui en prei
  • aardappel-, rauwkost- en pastasalade
  • gemengd fruit
  • stokbrood met kruidenboter

€ 14,99 p.p.

Grieks buffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • gyros
  • souvlaki spiezen
  • gehaktballetjes in Griekse
  • tomatensaus
  • gekruide aardappelen
  • witte rijst
  • tzazikisaus
  • Griekse salade met komkommer, fetakaas en tomaat
  • rauwkostsalade
  • stokbrood met kruidenboter
  • tapenade
  • pesto
  • knoflookolijfjes

€ 14,99 p.p.

Overige themabuffetten zijn ook bespreekbaar

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs.

  • Chinees
  • Amerikaans
  • Caribisch
  • Mexicaans
  • Frans
  • Afrikaans

op aanvraag

Extra’s

belegde zachte broodjes, wit/tarwe, (heel) met kaas en diverse vleeswaren € 1,99
belegde halve broodjes zacht, met kaas en diverse vleeswaren € 1,39
gebakken aardappelen € 1,65
gegratineerde aardappelen € 1,00
bourgondische aardappelschotel met spek, ui en prei € 1,79
bloemkool met sausje € 1,75
hollandse sperzieboontjes € 1,75
gemengde groenten o.a.: erwten, bonen, bloemkool, wortel € 1,75
boontjes omwikkeld met spek € 1,75
witlof omwikkeld met gekookte ham in een Hollandaisesausje € 1,99
overige warme gerechten (tegen meerprijs)

  • Varkenshaas in champignonroomsaus, runderstooflapjes in jus, rundertong in witte roomsaus, jachtschotel, (Limburgse Hachee van rundvlees in laagjes met appel en aardappelpuree).
  • Gepocheerde zalm in dille-roomsaus, diverse ovenschotels (bijv. zuurkoolschotel).
  • Gegrilde spare-ribs, gegrilde drumsticks, hazenpeper, konijnenbout in rode wijnsaus.
  • Gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden
op aanvraag
meerprijs hele gepocheerde zalm op aanvraag
meerprijs bij bovenstaande buffetten aangevuld met hele gebraden beenham.
(vanaf 40 personen, prijs is inclusief cumberlandsaus, bezorgen en aansnijden en uitserveren door ons personeel)
€ 2,99
speenvarken, warm gepresenteerd aangesneden door deskundig personeel.
meerprijs op buffet of barbecue uitsluitend in overleg, bij beschikbaarheid.
op aanvraag
gevuld speenvarken. Op een houten plank gepresenteerd.
de vulling bestaat uit een culinaire samenstelling met o.a. paté, pistache, abrikoos, rode port en nog veel meer. 
op aanvraag
soep: (excl. soepkoppen en lepels). Vanaf 20 pers. 2 soorten, vanaf 40 pers. 3 soorten.
keuze uit: heldere runderbouillon, tomaten-, groenten-, champignon-, bospaddenstoelen-, mosterd-, goulash-, erwten-* en aspergesoep* .
(*alleen in het seizoen)
€ 3,10
dessert: vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
keuze uit: witte chocolademousse, rijstepap met zwarte pruimen, ananas-, aardbeien- en chocoladebavarois.
ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
€ 3,49
verse aardbeien in een wijnglas met slagroom (vanaf 10 stuks, alleen leverbaar in de maanden met t/m oktober) €3,99
grand dessert: vanaf 35 pers.
chocolademouse wit en puur, tiramisu, arretjescake, Zwitserse roompudding
€ 5,99
amuseglaasjes:
witte chocolademousse, chocolade-, aardbeien-, ananasbavarois of rijstepap
(minimale afname: 20 stuks per soort)
€ 1,99
huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,25
huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,75
huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,75