Seizoensbuffetten 2017-06-02T11:17:43+00:00

De Smaak van de Peel

Seizoensbuffetten

Afgestemd op de seizoenen hebben wij een aantal suggesties voor u uitgewerkt

NB: alle onderstaande gerechten kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld soep of een dessert, zie hieronder.

Lentebuffet

uitsluitend in het aspergeseizoen
Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 pers geldt vaak een meerprijs.

  • Peelham in champignon-roomsaus
  • kipfilet blokjes in zoetzure saus met vruchten (pilav)
  • jachtschotel van rundvlees en aardappelpuree
  • gebakken aardappelen
  • asperges met een sausje met ei
  • rauwkostsalade
  • asperge-hamsalade
  • gemengd fruit

€ 15,79 p.p.

Zomerbuffet

koud
Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 pers geldt vaak een meerprijs.

  • huisgemaakte koude schotel opgemaakt met gevulde eitjes, fruit en passende garnering
  • huisgemaakte, droge worst, blokjes kaas, Amsterdamse ui, gegrilde kipspiesjes, gegrilde gehaktballetjes
  • gevulde tomaatje met roomkaas-bieslook, gekookte asperge omwikkeld met ambachtelijke slagersham
  • gerookte zalmwrap, grote garnalen in een fijn knoflooksausje
  • kip carpaccio (gaar)
  • rauwkost- pasta-, ham-asperge- en zomersalade
  • diverse soorten (stok)brood
  • kruidenboter
  • zongedroogde tomaatjes
  • knoflookolijfjes

€ 14,99 p.p.

Herfstbuffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 pers geldt vaak een meerprijs.

  • zuurkoolschotel
  • jachtschotel van Limburgs zuurvlees met aardappelpuree
  • gebakken speklapjes
  • kipfiletblokjes met bospaddenstoelensaus
  • aardappel gratin
  • rode kool met appeltjes
  • rauwkost-, en waldorfsalade
  • gemengd fruit

€ 14,99 p.p.

Winterbuffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 pers geldt vaak een meerprijs.

  • zuurkoolschotel
  • boerenkoolstamppot
  • wortelstamppot
  • wildgoulash
  • gehaktballen in jus
  • stukken rookworst
  • warme stoofpeertjes
  • rauwkost, – en waldorfsalade
  • fruit

€ 13,99 p.p.

Stampotbuffet

Vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 pers geldt vaak een meerprijs.

  • boerenkoolstamppot
  • wortelstamppot
  • zuurkoolstamppot
  • gehaktballen in jus
  • stukken rookworst
  • wintersalade

€ 9,99 p.p.

Extra’s

belegde zachte broodjes, wit/tarwe, (heel) met kaas en diverse vleeswaren € 1,99
belegde halve broodjes zacht, met kaas en diverse vleeswaren € 1,39
gebakken aardappelen € 1,65
gegratineerde aardappelen € 1,00
bourgondische aardappelschotel met spek, ui en prei € 1,79
bloemkool met sausje € 1,75
hollandse sperzieboontjes € 1,75
gemengde groenten o.a.: erwten, bonen, bloemkool, wortel € 1,75
boontjes omwikkeld met spek € 1,75
witlof omwikkeld met gekookte ham in een Hollandaisesausje € 1,99
overige warme gerechten (tegen meerprijs)

  • Varkenshaas in champignonroomsaus, runderstooflapjes in jus, rundertong in witte roomsaus, jachtschotel, (Limburgse Hachee van rundvlees in laagjes met appel en aardappelpuree).
  • Gepocheerde zalm in dille-roomsaus, diverse ovenschotels (bijv. zuurkoolschotel).
  • Gegrilde spare-ribs, gegrilde drumsticks, hazenpeper, konijnenbout in rode wijnsaus.
  • Gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden
op aanvraag
meerprijs hele gepocheerde zalm op aanvraag
meerprijs bij bovenstaande buffetten aangevuld met hele gebraden beenham.
(vanaf 40 personen, prijs is inclusief cumberlandsaus, bezorgen en aansnijden en uitserveren door ons personeel)
€ 2,99
speenvarken, warm gepresenteerd aangesneden door deskundig personeel.
meerprijs op buffet of barbecue uitsluitend in overleg, bij beschikbaarheid.
op aanvraag
gevuld speenvarken. Op een houten plank gepresenteerd.
de vulling bestaat uit een culinaire samenstelling met o.a. paté, pistache, abrikoos, rode port en nog veel meer. 
op aanvraag
soep: (excl. soepkoppen en lepels). Vanaf 20 pers. 2 soorten, vanaf 40 pers. 3 soorten.
keuze uit: heldere runderbouillon, tomaten-, groenten-, champignon-, bospaddenstoelen-, mosterd-, goulash-, erwten-* en aspergesoep* .
(*alleen in het seizoen)
€ 3,10
dessert: vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
keuze uit: witte chocolademousse, rijstepap met zwarte pruimen, ananas-, aardbeien- en chocoladebavarois.
ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
€ 3,49
verse aardbeien in een wijnglas met slagroom (vanaf 10 stuks, alleen leverbaar in de maanden met t/m oktober) €3,99
grand dessert: vanaf 35 pers.
chocolademouse wit en puur, tiramisu, arretjescake, Zwitserse roompudding
€ 5,99
amuseglaasjes:
witte chocolademousse, chocolade-, aardbeien-, ananasbavarois of rijstepap
(minimale afname: 20 stuks per soort)
€ 1,99
huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,25
huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,75
huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,75