Koud en warm buffet 2017-06-02T11:14:38+00:00

De Smaak van de Peel

Koud en warm buffet

Koud en warm buffet standaard

  • huisgemaakte koude schotel opgemaakt met gevulde eitjes, fruit en passende garnering
  • rauwkost-, pasta- en seizoenssalade
  • keuze uit diverse soorten warm vlees
    (vanaf 15 personen 2 soorten; va. 30 pers. 3 soorten; va. 60 pers. 4 soorten=max.)

    • varkenspoulet met champignonsaus
    • babi pangang
    • schijfjes Peelham in champignon-roomsaus
    • schijfjes Peelham in honing-mosterdsaus
    • runderpoulet in donkere champignonsaus
    • Hongaarse goulash (rund)
    • hacheevlees (rund)
    • Boeuf Bourguignon (rundvlees bereid met o.a. uitjes, krieltjes en rode wijn)
    • gehaktballetjes in tomatensaus
    • gehaktballetjes in satésaus
    • gehaktballetjes in zigeunersaus
    • gehaktballetjes in zoetzure saus
    • kipsaté
    • kip-pilav (zoet-zure saus met o.a. perzik)
    • kipfilet in champignonsaus
  • prijs is incl. witte rijst en diverse soorten (stok)brood met kruidenboter
  • meerprijs aardappel gratin €1,00 per persoon

€ 14,49 p.p.

Koud en warm buffet uitgebreid

  • huisgemaakte koude schotel opgemaakt met gevulde eitjes, fruit en passende garnering
  • huisgemaakte, droge worst, blokjes kaas, Amsterdamse ui, gegrilde kipspiesjes, gegrilde gehaktballetjes,
  • gevulde tomaatje met roomkaas-bieslook, gekookte asperge omwikkeld met ambachtelijke slagersham
  • rauwkost- pasta-, en seizoenssalade
  • keuze uit diverse soorten warm vlees
    (vanaf 15 personen 2 soorten; va. 30 pers. 3 soorten; va. 60 pers. 4 soorten=max.)

    • varkenspoulet met champignonsaus
    • babi pangang
    • schijfjes Peelham in champignon-roomsaus
    • schijfjes Peelham in honing-mosterdsaus
    • runderpoulet in donkere champignonsaus
    • Hongaarse goulash (rund)
    • hacheevlees (rund)
    • Boeuf Bourguignon (rundvlees bereid met o.a. uitjes, krieltjes en rode wijn)
    • gehaktballetjes in tomatensaus
    • gehaktballetjes in satésaus
    • gehaktballetjes in zigeunersaus
    • gehaktballetjes in zoetzure saus
    • kipsaté
    • kip-pilav (zoet-zure saus met o.a. perzik)
    • kipfilet in champignonsaus
  • prijs is incl. witte rijst en diverse soorten (stok)brood met kruidenboter
  • meerprijs aardappel gratin €1,00 per persoon

€ 17,99 p.p.

Koud en warm buffet met diverse soorten vis

  • huisgemaakte koude schotel opgemaakt met gevulde eitjes, fruit en passende garnering.
  • aangevuld met een gevarieerde visschotel van: Stukjes maatjesharing zonder staart, im. krabsticks, stukjes
  • gepocheerde zalm, noorse garnaaltjes, gerookte stukjes forel en makreel, grote garnalen.
  • rauwkost-, pasta-, en seizoenssalade
  • keuze uit diverse soorten warm vlees
    (vanaf 15 personen 2 soorten; va. 30 pers. 3 soorten; va. 60 pers. 4 soorten=max.)

    • varkenspoulet met champignonsaus
    • babi pangang
    • schijfjes Peelham in champignon-roomsaus
    • schijfjes Peelham in honing-mosterdsaus
    • runderpoulet in donkere champignonsaus
    • Hongaarse goulash (rund)
    • hacheevlees (rund)
    • Boeuf Bourguignon (rundvlees bereid met o.a. uitjes, krieltjes en rode wijn)
    • gehaktballetjes in tomatensaus
    • gehaktballetjes in satésaus
    • gehaktballetjes in zigeunersaus
    • gehaktballetjes in zoetzure saus
    • kipsaté
    • kip-pilav (zoet-zure saus met o.a. perzik)
    • kipfilet in champignonsaus
  • prijs is incl. witte rijst en diverse soorten (stok)brood met kruidenboter
  • meerprijs aardappel gratin €1,00 per persoon

€ 18,99 p.p.

Extra’s

belegde zachte broodjes, wit/tarwe, (heel) met kaas en diverse vleeswaren € 1,99
belegde halve broodjes zacht, met kaas en diverse vleeswaren € 1,39
gebakken aardappelen € 1,65
gegratineerde aardappelen € 1,00
bourgondische aardappelschotel met spek, ui en prei € 1,79
bloemkool met sausje € 1,75
hollandse sperzieboontjes € 1,75
gemengde groenten o.a.: erwten, bonen, bloemkool, wortel € 1,75
boontjes omwikkeld met spek € 1,75
witlof omwikkeld met gekookte ham in een Hollandaisesausje € 1,99
overige warme gerechten (tegen meerprijs)

  • Varkenshaas in champignonroomsaus, runderstooflapjes in jus, rundertong in witte roomsaus, jachtschotel, (Limburgse Hachee van rundvlees in laagjes met appel en aardappelpuree).
  • Gepocheerde zalm in dille-roomsaus, diverse ovenschotels (bijv. zuurkoolschotel).
  • Gegrilde spare-ribs, gegrilde drumsticks, hazenpeper, konijnenbout in rode wijnsaus.
  • Gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden
op aanvraag
meerprijs hele gepocheerde zalm op aanvraag
meerprijs bij bovenstaande buffetten aangevuld met hele gebraden beenham.
(vanaf 40 personen, prijs is inclusief cumberlandsaus, bezorgen en aansnijden en uitserveren door ons personeel)
€ 2,99
speenvarken, warm gepresenteerd aangesneden door deskundig personeel.
meerprijs op buffet of barbecue uitsluitend in overleg, bij beschikbaarheid.
op aanvraag
gevuld speenvarken. Op een houten plank gepresenteerd.
de vulling bestaat uit een culinaire samenstelling met o.a. paté, pistache, abrikoos, rode port en nog veel meer. 
op aanvraag
soep: (excl. soepkoppen en lepels). Vanaf 20 pers. 2 soorten, vanaf 40 pers. 3 soorten.
keuze uit: heldere runderbouillon, tomaten-, groenten-, champignon-, bospaddenstoelen-, mosterd-, goulash-, erwten-* en aspergesoep* .
(*alleen in het seizoen)
€ 3,10
dessert: vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.
keuze uit: witte chocolademousse, rijstepap met zwarte pruimen, ananas-, aardbeien- en chocoladebavarois.
ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden
€ 3,49
verse aardbeien in een wijnglas met slagroom (vanaf 10 stuks, alleen leverbaar in de maanden met t/m oktober) €3,99
grand dessert: vanaf 35 pers.
chocolademouse wit en puur, tiramisu, arretjescake, Zwitserse roompudding
€ 5,99
amuseglaasjes:
witte chocolademousse, chocolade-, aardbeien-, ananasbavarois of rijstepap
(minimale afname: 20 stuks per soort)
€ 1,99
huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,25
huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,75
huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,75