Brunch en diner 2017-06-02T11:19:08+00:00

De Smaak van de Peel

Brunch en diner

Brunch

vanaf 40 personen

  • 2 soorten soep naar keuze, excl. huur en afwas soepkoppen
  • diverse soorten brood en broodjes, boter, hagelslag en jam
  • diverse soorten gesneden vleeswaren en kaas; o. a. cervelaat, gekookte en rauwe ham
  • 2 soorten warm vlees naar keuze (uit standaard warm buffet-menu) met witte rijst
  • gegratineerde aardappelen.
  • rauwkostsalade
  • opgemaakte koude schotel met gevulde eitjes
  • dessert naar keuze: twee of drie soorten pudding
    Keuze uit: rijstepap met zwarte pruimen, ananas-, aardbeien- of chocoladebavarois, witte chocolademousse

€ 17,79 p.p.

Koffietafel

vanaf 30 personen, bij afname van minder dan 30 personen geldt vaak een meerprijs

  • diverse soorten brood: witbrood, tarwebrood, volkorenbrood, rozijnenbrood en Limburgs suikerbrood
  • echte boter en margarine
  • beleg: kaas en diverse vleeswaren
  • varkenspoulet met champignonsaus
  • gehaktballetjes in tomatensaus

€ 9,95 p.p.

Drank

drank zoals koffie, thee, melk en jus d’orange worden niet meegeleverd, tenzij anders overeengekomen

in overleg

Extra’s

Meerprijs huur en afwas soepkoppen en lepels € 0,75
Meerprijs huur en afwas borden en bestek € 1,25

Diner

Een diner op locatie behoort ook tot de mogelijkheden, wij presenteren dit in buffetvorm, tenzij anders afgesproken.

Voorgerechten

  • zalmtrio
  • rundercarpaccio met dressing en pijnboompitjes
  • diverse amuses

op aanvraag

Voorgerechten cocktail

gepresenteerd in een wijnglas

  • zalm
  • garnalen
  • krab
  • kip-kerrie
  • asperge-ham
  • fruit, evt. met saus

€ 3,59 p.p.

Voorgerechten soep

excl. soepkoppen en lepels

Keuze uit:

  • heldere runderbouillon
  • tomatensoep met balletjes
  • chinese tomatensoep
  • kippensoep
  • groentensoep
  • champignonsoep
  • bospaddenstoelensoep
  • Limburgse mosterdsoep
  • erwtensoep (alleen in het seizoen)
  • Hongaarse goulashsoep
  • asperge-cremesoep (alleen in het seizoen)

Extra’s

Huur en afwaskosten soepkoppen en lepels € 0,75

€ 2,95 p.p.

Hoofdgerecht

vanaf 30 personen; bij minder personen geldt een meerprijs!

  • twee soorten vlees of vis, keuze uit:
    • varkenshaas met champignon-roomsaus
    • gesmoorde runderstooflapjes in jus
    • rundertong in roomsaus
    • kalfssucade in een tomatige gebonden kalfsjus
    • jachtschotel gemaakt van laagjes aardappelpuree, Limburgse hachee en schijfjes appel
    • gegrilde mootjes zalmfilet in dille-roomsaus
    • gebraden beenhammetje om zelf aan te snijden
  • twee soorten warme groenten, keuze uit:
    • bloemkool met een sausje
    • groene boontjes in ontbijtspek (of zonder spek)
    • rode kool met appel
    • gemengde groenten
    • witlof gewikkeld in ham
  • twee soorten aardappelen, keuze uit:
    • puree
    • gebakken aardappelen
    • gegratineerde aardappelen
    • aardappelschotel met ui, prei en gebakken spekjes
  • rauwkostsalade en seizoenssalade

€ 16,49 p.p.

Dessert

vanaf 10 pers. 2 soorten, vanaf 25 pers. 3 soorten, vanaf 40 pers. 4 soorten.

Keuze uit:

  • witte chocolademousse, rijstepap met zwarte pruimen, ananas-, citroen-, aardbeien- en chocoladebavarois.
  • ijs, uitsluitend in overleg, vraag naar de mogelijkheden

€ 3,35 p.p.

Grand dessert

vanaf 35 personen

chocolademouse wit en puur, tiramisu, arretjescake, Zwitserse roompudding

€ 5,99 p.p.

Amuseglaasjes

minimaal 20 stuks per soort

witte chocolademousse, chocolade-, aardbeien-, citroen-, ananasbavarois  of rijstepap.

€ 1,99 p.p.

Extra’s

Huur en afwaskosten borden en bestek, incl. servetten € 1,25
Huur en afwaskosten dessertbordjes en lepeltjes € 0,75